18 Mayıs 2013 Cumartesi

Üreticiler, gelecek, Smart TV almalı mısınız?


Üreticiler, gelecek, Smart TV almalı mısınız?




Üreticiler

 LG, 2013'deki TV'lerinin NFC desteği sayesinde TV'lere akış yapabileceğini söylüyor.Ayrıca Magic Motion Remote(Sihirli Kumanda) ile Smart Tv özelliklerini daha rahat kullanmayı sağlıyor ve Web de sesle arama ve Facebook gibi sosyal iletişim ağlarında sesle yorum yapabilme özelliğini kullanıma sunuyor.Samsung, bu seneki CES'de yeni Smart TV tasarımlarını ortaya çıkardı. Önceki bazı Samsung modelleri, hareket denetimine ve uygulama desteğine hali hazırda sahip.Bu iki gelişmiş firmanın yanı sıra Philips,Sony, Panasonic ve Sharp da uç modellerde Smart TV işlevleri sunuyorlar.

Smart TV işlevleri geleceğe yönelik mi?

Smart TV özelliklerinin çok çabuk eskidiğini ve yerine yenilerinin geldiğini söylemeliyiz. Bilgisayarların aksine, TV'nizin bileşenlerini güncellemeniz mümkün değil. TV üreticileri de genellikle yeni yazılımlar ve işlevler içinfirmware güncellemeleri sunmuyorlar. Ancak Smart TV'nizin bir uygulama mağazası varsa yeni uygulamalarla TV'nizi geliştirmeniz mümkün.

Peki bir Smart TV satın almalı mısınız?

Yeni bir televizyon satın almayı düşünüyorsanız, Smart TV işlevlerine sahip olmayan bir cihaz satın almanız güç. Hangi işlevleri isterseniz isteyin, yeni TV'lerin çoğu belirli Smart TV özelliklerine sahipler. Dolayısıyla şu anki TV'nizden memnun değilseniz, yeni Smart TV özellikleri size cazipgelebilir. Ancak eğer TV'nize bağlı bir PC, Xbox 360, Apple TV veya iPad gibi bir cihazınız varsa, Smart TV size çok fazla şey sunmayacaktır; bu cihazlarla daha iyisini yapmanız mümkün.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder